Local Alex er en gratis by- og turist app, som hjælper dig med et hurtigt og brugervenligt overblik uanset om du er borger eller turist.

Appen er drevet af 'lokale eksperter' / franchisetagere, som hver især driver deres egen forretning og sikrer dig pålideligt up-to-date indhold.

Gå på opdagelse i naturen, find oplevelser, spisesteder, shoppingmuligheder, se åbningstider, se tilbud, find overnatning, praktiske informationer, lokale events, slå hurtigt de erhvervsdrivende op osv.

Vi guider dig og giver dig overblik på dit eget sprog og helt uden at gemme personlige oplysninger og uden du behøver at skulle logge ind.
Det eneste du skal huske er at tillade lokation og besked modtagelse når du starter appen op. Det sikrer os at vi hele tiden kan liste relevant indhold som er i nærheden af hvor du befinder dig og samtidig hjælpe dig når du kommer til et nyt område.

Du kan tilføje indhold til dine favoritter så du nemt kan finde dem. Det kan feks. være du skal planlægge en weekendtur eller skal på ferie. Tilføj og planlæg hvad du skal se og opleve hjemmefra.

Du kan hente appen på Appstore eller Googleplay.

Rigtig god fornøjelse.