Part 3 - Backend og system (Det får du)

Som Local Alex franchisetager får du adgang til din helt egen brugervenlige backend.
Herfra kan du se statistikker, oprette kunder, oprette / redigere kundeprofiler og placere dem hvor du ønsker i appen. Systemet sørger for at din kundes profil oversættes til 62 forskellige sprog og at layout på kunden er professionelt sat op.

Ved oprettelse af salg er der indbygget en proces som sparer dig for en masse administrativ tid. B.la. bliver ordrebekræftelse og velkomst mail sendt direkte til din kunde ved oprettelse og med dig som afsender fra din helt egen Local Alex email adresse. 

Teknologien

Med Local Alex tror vi på at kun det bedste er godt nok. Det vil sige vi sætter store krav til vores leverandører og til udvikling / videreudvikling af Local Alex.
Vi er førende indenfor teknologien og brugerudvikling i vores branche.

Menuer i appen er oversat manuelt (ikke google translate) og sikrer at vores brugere kan finde vej og få overblik uanset nationalitet.

Local Alex dublerer indhold ud på servere over hele verden og sørger for at brugeren hele tiden henter sit indhold til appen fra den nærmeste server.
På den måde vil brugeren ikke opleve noget forskel på hastighed og loading tid uanset hvor brugeren befinder sig i verden.

Local Alex har copyright og designbeskyttelse / beskyttelse på programmering og kildekode. Der er arbejdet på softwaren bag i mange år og der videreudvikles løbende så vi hele tiden er et step foran eventuelle konkurrenter.