Part 8 - Markedsføring

Når du har fået fyldt indhold i appen gælder det om at fortælle om appen til alle du kender og få dine venner til at like og dele opslag på din Local Alex Facebook profil.
Kendskabet til appen og hvad man kan bruge appen til øges jo flere den når ud til lokalt. Mange vil snakke mund til mund osv. Hvor finder du ellers et lokalt og fyldestgørende overblik så hurtigt og så nemt. Selv ældre personer vil kunne benytte appen.

Brug pressen

En god idé er også at tage fat i den lokale presse og få dem til at fortælle om din forretning og hvad det er du bidrager med overfor de lokale erhvervsdrivende.
Sørg her for at dele eventuelle omtaler på dine sociale medier og især på din Local Alex Facebook.

Kunderne markedsfører Local Alex

Alle kunder som oprettes ønsker at bidrage og få flere likes på deres Facebookside. Få dine kunder til at dele et opslag med at de nu er at finde i Local Alex Appen. På den måde øges kendskabet til Local Alex lokalt og kunden får samtidig mere omtale.
Del og fortæl også om kunden på din egen Local Alex Facebookside.

På overnatningssteder (hoteller, vandrehjem, campingpladser, ferie hytte udlejning, bed and breakfast) sætter du reklame op for appen så deres gæster kan se hvad området har at byde på. Overnatningstederne ser det som en god service overfor deres gæster og især fordi appen kan guide gæsterne på deres eget sprog.

Fælles branding

Sammen kører vi fælles markedsføring. Alle franchisetagere benytter samme strategi og markedsføringstiltag. Fælles genkendelige reklamevideoer og et genkendeligt og anderledes navn og logo vil gå igen og igen på de sociale medier. Det sikrer kendskabet til appen øges markant. Jo flere som starter op og jo mere den udbredes jo sjovere er det at bruge appen når man er på farten og jo mere indhold er der.

Materialer

Du finder markedsføringsmaterialer i din Local Alex franchisemappe, som du har adgang til i din backend. Her oploades der løbende nye materialer.
På Local Alex Danmark Facebook side uploades der løbende reklamer og opslag som du nemt kan dele på din egen Facebook side.

Nedenfor ser du eksempler på hvordan reklamevideoerne ser ud.