Part 1 - Om Local Alex

Local Alex er en gratis by- og turist app, som hjælper med et hurtigt og brugervenligt overblik uanset om du er borger eller turist. Appen er drevet af 'lokale eksperter' / franchisetagere, som hver især driver deres egen forretning og sikrer pålideligt up-to-date indhold.

Vi har investeret i at opbygge en fuldt understøttet global platform ved hjælp af den nyeste teknologi, så vores lokale franchisepartnere kan fokusere på salg, kundepleje, skabe kvalitetsindhold og udvikle deres egen forretning og eget område.

Alt i 1 app

Ved at Local Alex har indhold som både henvender sig til lokale borgere og besøgende turister giver det automatisk mere trafik i appen og et bredere kendskab.
Derfor er muligheden for, at mange vil bruge appen, større.

Appen kan bruges til at få det hurtige lokale overblik for at se, hvad området har at byde på. Hvad skal man lave i weekenden med børnene, hvilke oplevelser er der i området, hvad sker der lokalt eller information om åbningstider hos de lokale erhvervsdrivende / spisesteder / butikker. Og hvis du er turist, kan du blive guidet på dit helt eget sprog.

Ambitioner

Ambitionerne er høje og Local Alex er skabt på baggrund af at komme til at virke over hele verden. Forestil dig kun at skulle bruge 1 app uanset hvor du rejser hen.
Appen er reklamefri og samler ikke personlige oplysninger på dig og dit brug som øvrige apps og koncepter. Du vil kunne finde vej og få overblik på dit eget sprog uanset hvor du er eller har planer om at rejse hen. 

I løbet af 20 / 21 er det målsætningen at blive landsdækkende i Danmark. Herefter vil konceptet blive rullet ud til øvrige lande.

Marked

Før Corona krisen rejste 1,4 mia. mennesker hvert år world wide.

Alene Europa havde 710 mio. rejsende hvert år. 
Turisterne brugte i alt for 128 mia. kr. i Danmark hvert år.
Der kom ca. 29 mio. udenlandske turister til Danmark hvert år.
Turistbranchen forventer det genetablerer sig, men der kan gå lidt tid før man er oppe på samme niveau igen.

Med Local Alex abonnement hjælper vi kunderne med at komme ovenpå igen og synligheden er i denne forbindelse vigtig. Behovet for at markedsføre sig og være synlig har aldrig været større og vigtigere end nu.
Husk med Local Alex produkter kan du sælge til alle brancher (ikke kun turistbranchen). Det sikrer du altid kan lave salg og har et indtjeningsgrundlag.

Generelt bruger 85% af alle rejsende i dag deres smartphone til at søge information imens de er på farten. Så hvad enten man skal på weekendtur, besøge en anden by, finde en café / restaurant, overnatningssted, shoppingmuligheder, gå på opdagelse i naturen, se åbningstider osv. så vil Local Alex hjælpe.

Konkurrence

Alle større byer har i dag aktører som også sælger løsninger til de lokale erhvervsdrivende. By-portals projekter, Facebook grupper, turist apps, by apps, kommune apps, tilbuds apps, shoppingcenter apps, forenings apps, Lokal aviser og vi kunne blive ved. Derfor er det vigtigt at have nogle produkter som er førende både på teknologi, indhold, pris og som samler det hele et sted. Hvad får kunderne ud af at markedsføre sig og hvor bredt når de ud.

Local Alex har placeret sig i et sted i markedet hvor vi konkurrerer på pris, brugervenlighed og teknologi.
Du kan se Local Alex sweetspot nedenfor.

Nedenfor er der en video (engelsk) som forklarer konceptet for en franchisetager.
Se den igennem inden du går videre til Part 2.